divendres, 17 de maig del 2013

BIOLOGIA 2N BAT

IMPORTANT !!!!!!
CANVI DATA EXAMEN FINAL 
BIOLOGIA 2N BAT 

Alumnes de 2n de BAT de BIOLOGIA, he estat mirant el calendari d'exàmens i he pensat en la possibilitat de fer l'examen de BIOLOGIA el dilluns 27  de 11.30 a 13.30 h. Crec que això us permetrà poder preparar més tranquil·lament l'examen, especialment aquells que el voleu fer per millorar la vostra nota i anar preparant les PAU.

Ho he comentat a alguns de vosaltres que us he vist i els ha semblat bé. Per tant i donat que no puc parlar amb tots la proposta és aquesta :

DIMARTS  21 DE 11.30 A 13.30  hi haurà l'examen de recuperació o de millorar tal com estava previst (és la data oficial i si algú bé jo li faré ). 

Ara, aquells que ho volgueu podeu canviar aquesta data per la del DILLUNS 27  de 11.30 a 13.30 h ( tant de recuperació com de millora). 
(Si algun té la recuperació del TdR, per força ha de venir el dimarts, per que si no li coincideix ).

Us agraïré que us comuniqueu aquesta informació entre vosaltres a fi que tots /totes esteu assebentats i tingueu la mateixa oportunitat.

Per tant podeu fer l'examen 
DIMARTS 21 o DILLUNS 27. 


Espero que hagi quedat clar.
Bé, estudieu molt totes les matèries, organitzeu-vos bé el temps i la feina, alimentar-vos bé (glucosa !!!! per a les neurones ), esteu davant una setmana important en la vostra vida acadèmica i n'heu de treure el màxim rendiment.



MOLTA SORT !!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada