dissabte, 11 de maig del 2013

TREBALL CMC : INVESTIGUEM UN CAS PRÀCTIC




Tal com hem comentat a classe aquesta setmana, aquest últim tram del curs el dedicarem a fer un petit treball de recerca. Us recordo què ha de tenir el treball, com fer-ho, quan presentar-ho ...


COM L'HEM DE FER ?
  • Pot ser en grup ( de 2 a 4 persones ) o individual.
  • S'ha de fer a les hores de classe de CMC, això vol dir que heu de portar el material que us calgui i preveure que ho podreu fer en les hores de les quals disposeu.
  • Ha de tenir obligatòriament una part pràctica (un treball de camp). 
  • Aquest treball pràctic l'haurieu de poder fer en 1 o 2 hores a l'institut.
  • Tndreu l'aula d'informàtica per poder utilitzar els ordinadors, per a fer alguna consulta o per anar passant el treball en net.
  • Caldrà presentar un únic treball escrit per grup (amb ordinador).
  • És important que us organitzeu per tal d'aprofitar les hores de classe i que això  no us suposi una feina "extra" a casa.

QUÈ HA DE TENIR ?

  1. OBJECTIUS : Cal especificar què us proposeu al fer el treball i què voleu aconseguir ( què averiguareu amb el treball )
  2. METODOLOGIA : Índicar quins són els passos que seguireu, què fareu... 
  3. OBSERVACIONS I RESULTATS : És el contingut propi del treball. Tot allò que aneu observant i els resultats que obtingueu. Si heu de presentar dades és convenient fer-ho en forma de taula.
  4. CONCLUSIONS :  Heu de respondre a la pregunta que us havien fet en els objectius, és a dir què heu investigat. També es convenient introduir aquí una valoració i possibles mesures de correcció a partir dels resultats obtinguts.I la vostra valoració personal.

QUAN  L'HEM DE PRESENTAR ?

DIVENDRES 31 DE MAIG ( si el temps us va just, aquest últim dia el podeu acabar)

Pot ser imprés o enviar-me'l per correo.
En els dos casos  la presentació ha de ser  correcte (tapa, índex, bibliografia...) i si m'el envieu ho feu en format pdf.


QUANTES  HORES TENIM PER A FER-HO ?

1r BAT A 

Teniu 5 classes per a fer el treball ( 14, 17, 21, 24, 28 de maig ). Organitzeu-vos la feina per a poder-la fer en aquestes hores.

1r BAT B

Teniu 3 classes per a fer el treball ( 17, 23, 24 de maig ), si convé el 31 per acabar. Organitzeu-vos la feina per a poder-la fer en aquestes hores.


Recordeu que serà un nota important de l'avaluació.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada