dimecres, 18 de gener del 2017

JOC DE LA NADIA ( 4t ESO)

TRACTAMENT DE CÈL·LULES CANCEROSES

El procés de la mitosi( divisió cel·lular)  que estudiarem la propera setmana  és un procés què té molta relació amb  les cèl·lules canceroses. 
Ajuda'm a curar el càncer de la NàdiaDe fet algunes teràpies que es fan per tractar el càncer tenen a veure amb substàncies que actuen quan les cèl·lules estan en divisió  o quan estan duplicant  el seu ADN.


Avui treballarem sobre aquest tema i buscarem la relació entre les teràpies sobre el càncer i els processos de mitosi (divisió cel·lular)  i duplicació del DNA.

Què has de fer ?

Hauràs de repondre unes preguntes dels document que tens a continuació (Document amb les preguntes l'has de baixar, guardar i tornar a obrir) per fer-ho hauràs de buscar la informació al joc  :    Ajudem a curar el càncer de la Nadia.

ET recomano que llegeixis bé totes les informacions que surten i vagis responen les preguntes del document. A més hi ha un apartat en el qual hi ha un joc ( no és obligatori jugar, hi ha l'opció de "saltar el joc", però si es convenient que vegeu en què consisteixen, tampoc us passeu jugant !!!!)

El document completat amb les vostres respostes  l'heu  d'enviar al correo ( agiro@iesrosetamauri.org)
No oblideu posar el nom.

Més activitats:

Test sobre el joc ( només 5 preguntes amb autocorrecció, fàcil)
Mots encreuats ( vocabulari del joc)
Relaciona 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada